El Grup Local de la Cooperativa Som Energia comença un seguit de conferències pels deu pobles del Moianès. L’objectiu és explicar els projectes que volen implantar a la comarca a mitjà termini. La projecció del documental “We the Power” serveix per trencar el gel i generar debat sobre quines iniciatives amb energies renovables es poden aplicar al Moianès. Jordi Terrades membre del grup local explicava quins projectes tenen entre mans.

El Grup Local del Moianès s’ha creat a principis d’any i compten amb 200 socis de la cooperativa a la comarca. Un altre propòsit d’aquest cicle de xerrades és donar-se a conèixer a més veïns.

Aquest cap de setmana han començat amb dues sessions, a Moià Xavier Jovés, president del Secretariat de Federacions d’ADF, ha fet una conferència sobre els incendis de sisena generació i el canvi climàtic. Diumenge l’entitat va impartir la segona xerrada a Castellcir. D’aquí a 15 dies continuaran amb sessions a Calders i l’Estany i el dia 20 de maig faran parada a l’Espai Hemalosa de Santa Maria d’Oló.