La setmana comença amb un temps tranquil

57

Comencem la setmana amb un temps més estable però força fred a primeres hores. Fins i tot, trobem algunes boires molt locals que ràpidament es dissiparan i deixaran una jornada majoritàriament assolellada, amb el permís d’alguns núvols alts i mitjans. Tot plegat, amb un migdia agradable, on les màximes voltaran els 18-20ºC.

Demà dimarts, poques novetats. Temps tranquil, assolellat i amb bandes de núvols alts que arribaran al llarg de la tarda sense més conseqüències. Pel que fa a la temperatura, l’ambient força fred de primeres hores deixarà pas a un migdia més suau, amb màximes que superaran els 20ºC a molts punts.

De cara als pròxims dies, tindrem alguns canvis. Nuvolositat que anirà en augment al llarg de dimecres i dijous, però amb precipitacions poc destacables o inexistents. En tot cas, seria principalment a punts del Solsonès on no es descartarien alguns ruixats. Temperatura que recularia una mica, però amb un ambient primaveral que ja s’ha instal·lat i que el notarem durant tota la setmana.