Continuem amb un temps inestable

67

Iniciem el dijous amb precipitacions a molts punts de la Catalunya Central. Pluges que han anat caient durant la nit i matinada feblement, amb acumulacions entre 1 i 5 mm, i que es mantindran al llarg del matí i migdia, puntualment amb una certa intensitat. Cota de neu al voltant dels 1800msnm. A partir de la tarda i vespre, els ruixats aniran perdent força a poc a poc i tendiran a desaparèixer a final del dia. Amb tot, avui serà una jornada fresca, més pròpia del mes de març, amb màximes que no superaran els 15ºC.

Demà divendres, canvi radical del temps. La borrasca s’allunyarà i això ens farà parlar d’un temps més estable; això sí boires matinals força extenses a primeres hores i núvols alts i prims que aniran arribant per l’oest a partir del migdia i que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda. En cap cas s’esperen precipitacions. Tot plegat, amb una temperatura que pujarà clarament, amb un ambient que tornarà a ser primaveral; màximes entre els 19 i 21ºC.

De cara als pròxims dies, un front arribarà per l’oest dissabte, coincidint amb el dia de Sant Jordi i les precipitacions novament podran afectar qualsevol punt de la Catalunya Central, amb una baixada important de la temperatura. A partir de diumenge i la setmana vinent tornaria el sol amb un temps més estable i unes temperatures més suaus.