Torna el temps estable i primaveral

83

Iniciem el dijous amb un temps més tranquil i no gaire fred, amb una temperatura normal per l’època. Els núvols i plugims minsos d’ahir ja són història, en un matí que s’espera majoritàriament assolellat, amb el permís d’alguns núvols prims. De cara a la tarda nuvolositat variable però sense precipitacions. Pel que fa al vent de component est continuarà bufant entre feble i moderat, però el fet més destacable avui serà el notable ascens dels termòmetres; l’ambient serà suau al migdia, amb màximes entre els 20 i 22ºC.

Demà divendres, pocs canvis. Durant el matí tindrem alguns núvols prims, que s’aniran retirant al llarg de la tarda, deixant un temps més assolellat. Pel que fa a la temperatura, continuarà el seu ascens i l’ambient a les hores centrals del dia serà molt suau, fins i tot càlid, amb màximes al voltant dels 25ºC a molts punts de la Catalunya Central.

De cara als pròxims dies, cap de setmana dominat per l’estabilitat, amb matins assolellats i creixement de nuvolades de tarda inofensives. A partir de dilluns augment de la nuvolositat i del risc de ruixats de tarda, principalment a punts del nord del Solsonès. Tot plegat, amb uns dies que seran 100% primaverals, amb temperatures superiors als 20ºC arreu.