Paraigua a prop per aquest dimecres

92

Estrenem el dimecres amb nuvolositat compacta i alguns plugims que es concentren principalment a punts del Solsonès. Al llarg del matí i migdia pot anar plovent feblement a molts punts però no es tracta de cap gran regada. Amb tot el dia es poden acumular entre 2 i 5mm, puntualment 10mm al sector oest de la Catalunya central. Durant la tarda aquestes pluges aniran marxant deixant un ambient que serà fresc tota la jornada, amb valors màxims al voltant dels 15°C. Per altra banda, el vent de component est bufarà moderadament accentuant la sensació de frescor.

Demà dijous millora el temps. Al matí marxaran els núvols, amb un cel majoritàriament assolellat i un ambient més fred i de cara a la tarda nuvolositat variable però ja no s’esperen precipitacions. Amb tot, notarem un notable ascens dels termòmetres; les màximes superaràn els 20°C a molts punts.

I de cara als pròxims dies, divendres amb restes de núvols però sense precipitacions i al llarg del cap de setmana canvi radical: temps estable i assolellat i temperatures cap amunt. L’ambient serà càlid amb màximes pròximes als 25°C o 26°C les mes altes.