Dimarts amb molts núvols però poca pluja

78

Comencem el dimarts amb nuvolositat abundant que deixa el cel tapat i gris. Núvols associats a una pertorbació que ens visitarà demà i que es mantindran durant tota la jornada. Fins i tot no es descarta alguna gotellada o plugim al llarg de la tarda; fenòmens poc destacables. Tot plegat, amb una baixada de la temperatura, amb valors màxims entre els 14ºC i 17ºC i un vent de component est que bufarà moderadament i que accentuarà la sensació de fresca.

Demà dimecres, jornada inestable. Núvols abundants des de bon matí i precipitacions que aniran avançant durant el matí i migdia. Pluges en conjunt de caràcter feble i que aniran acompanyades de fang. Amb tot el dia es poden acumular entre 2 i 5mm, puntualment 10mm a punts del Solsonès. Pel que fa a la temperatura continuarà ben fresca i en conjunt es quedarà per sota dels 15ºC.

De cara als pròxims dies, dijous millora incompleta, amb restes de núvols i algun ruixat feble de tarda, però a partir del cap de setmana temps més estable, amb més estones de sol i termòmetres cap amunt; l’ambient serà molt suau a les hores centrals del dia.