Dilluns estable a l’espera de canvis

85

Comencem la setmana amb temps estable i força fred a primeres hores del dia. La jornada avui vindrà marcada per l’estabilitat, amb domini del sol, però núvols prims que aniran creuant al llarg del dia deixant el cel enteranyinat. Tot plegat amb vent marítim que bufarà moderadament i una temperatura que continuarà sense gaires canvis; ambient suau al migdia, amb màximes entre els 17ºC i 19ºC.

Demà dimarts, preludi d’un canvi de temps. Núvols abundants des de bon matí que deixaran el cel cobert durant tot el dia. Fins i tot, no es descarta algun plugim o gotellada de cara a la tarda. En tot cas, fenòmens puntuals i anecdòtics. Pel que fa a la temperatura, baixarà entre 3ºC i 4ºC, amb valors màxims que es quedaran entre els 14ºC i 17ºC.

De cara als pròxims dies, dimecres podria ser un dia passat per aigua, amb precipitacions força generals i acompanyades de fang, però a partir de dijous tornarà l’estabilitat amb un ascens notable del termòmetre. A finals de setmana l’ambient serà pre estiuenc.