Jornada primaveral

81

Iniciem el dijous amb una mica més de fred a primeres hores del dia, per l’absència de núvols. Avui el temps estarà marcat per l’estabilitat, amb domini del sol durant tota la jornada i tan sols alguns núvols alts que aniran creuant al llarg del dia. El fet més destacable serà l’ascens dels termòmetres per efecte d’un vent de ponent, que bufarà entre feble i moderat. Les temperatures s’enfilaran de valent i superaran els 20ºC a molts punts de la Catalunya Central, amb un ambient primaveral al migdia.

Demà divendres, poques novetats. Jornada assolellada amb alguns núvols alts poc destacables i vent de ponent que bufarà moderadament. Tot plegat, amb uns termòmetres sense canvis, amb valors màxims entre els 20 i 23ºC. Continuarà doncs la suavitat tèrmica a les hores centrals del dia.

De cara als pròxims dies, dissabte una cua de front podria deixar algun ruixat de tarda, principalment a la comarca del Moianès, i més enllà augment de la nuvolositat però sense cap canvi important mínims fins a mitjans de la setmana vinent. Pel que fa a la temperatura, baixarà clarament durant el cap de setmana, amb un ambient que serà més fresc.