S’acaba el fred d’hivern

75

Comencem el dimecres amb unes temperatures més altes que els darrers dies i sense glaçades, per efecte dels núvols que deixen el cel tapat. Aquesta nuvolositat s’anirà trencant al llarg del matí i migdia, amb més estones de sol, però de cara a la tarda no es descarta alguna gotellada al nord de la Catalunya Central; fenòmens anecdòtics i poc importants. Tot plegat, amb una temperatura similar a la d’ahir amb valors màxims força suaus, que es mouran entre els 14 i 17ºC.

Demà dijous, jornada primaveral. Domini del sol durant tot el dia amb alguns núvols alts decoratius. Demà la notícia serà la pujada dels termòmetres; les temperatures màximes s’enfilaran de valent i poden superar la marca dels 20ºC de forma general. Per tant, l’ambient a les hores centrals del dia serà molt suau.

De cara als pròxims dies, variabilitat. Divendres el sol tornarà a ser el protagonista en una jornada molt suau i dissabte el pas d’una cua de front portaria alguns ruixats de tarda i faria baixar de nou la temperatura.