El mes d’abril comença amb fred

94

Iniciem el mes d’abril amb una entrada d’aire fred com a protagonista. Un ambient hivernal que es notarà durant tot el dia, amb mínimes que es produiran al final de la jornada. Tot plegat, acompanyat d’un vent de component nord que s’anirà enfortint amb el pas de les hores i que accentuarà la sensació de fredor. Amb aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís a la comarca del Solsonès. Pel que fa a l’estat del cel, domini del sol amb molt bona visibilitat.

Demà dissabte continuarà el fred d’hivern. La matinada serà freda, amb algunes glaçades puntuals i durant el dia, cel majoritàriament assolellat amb alguns núvols prims decoratius. El vent continuarà bufant amb ganes però amb tendència a perdre força al final del dia. Tot plegat, amb uns valors màxims de temperatura molt baixos per l’època de l’any, entre els 9 i 12ºC.

De cara als pròxims dies, variabilitat. Diumenge domini del sol durant el matí, amb glaçades que poden aparèixer en molts punts i tarda amb més núvols; fins i tot no es descarta algun ruixat feble al sector est i sud de la Catalunya Central, amb una cota de neu força baixa, al voltant dels 500mnsm. A partir de la setmana que ve, temps més estable i temperatura que anirà pujant a poc a poc.