Jornada insegura amb nous ruixats de tarda

92

Comencem aquest dimecres amb el cel carregat de núvols i algunes precipitacions, que estan afectant alguns punts de la Catalunya Central. Destaquen els 12mm caiguts a Solsona o els 10mm de Manresa caiguts durant aquesta nit i matinada. Aquestes pluges aniran marxant al llarg del matí, fins i tot amb algunes clarianes al migdia, però novament, serà a la tarda i vespre, quan s’espera una altra tongada de ruixats, localment amb certa intensitat i força generals. Cota de neu baixant a 1700msnm i temperatura que baixarà, valors màxims entre els 12 i 14ºC.

Demà dijous no acabarà de fer net. Al matí no s’esperen precipitacions, amb un cel variable, però de cara a la tarda nous ruixats, localment intensos i afectant principalment a la comarca del Moianès. Cota de neu baixant a 1300msnm i termòmetres sense gaires canvis. Això sí, l’ambient serà fresc durant tota la jornada

De cara als pròxims dies, començarem el mes d’abril amb una entrada freda. Divendres més fred i fins i tot amb algun ruixat de tarda a la comarca del Moianès i de cara al cap de setmana, ambient plenament hivernal i ventós, però sense precipitacions.