Augment de la nuvolositat amb poca pluja

70

Comencem aquest dimarts amb un cel que torna a estar ennuvolat i amb una temperatura una mica més alta. Avui la jornada estarà marcada per la nuvolositat abundant durant tot el dia però en conjunt amb poca pluja. Serà de cara a la tarda i vespre quan s’esperen algunes precipitacions, més probables a la comarca del Solsonès. Cota de neu alta, al voltant dels 1900msnm i temperatura amb lleuger descens; valors màxims més frescos que és mouran entorn els 15 i 17ºC.

Demà dimecres, jornada insegura. Núvols, mala visibilitat i pluges que cauran sobretot durant la nit i matinada, però al llarg del dia no acabarà de fer net i pot continuar plovent feblement, principalment de cara a la tarda. Quantitats en generals poc destacables, al voltant dels 5mm. Termòmetres que baixaran considerablement i ja no se superaran els 15ºC. L’ambient tornarà a ser força fresc durant les hores centrals del dia.

De cara als pròxims dies, la notícia serà el retorn de l’hivern a partir de divendres. Una glopada d’aire molt fred ens portarà un ambient hivernal, vent fort, i malauradament la reaparició d’algunes glaçades. Abans, no es descarten alguns ruixats de tarda durant el dijous o fins i tot divendres. Ho anirem seguint!