Temps tranquil a l’espera de nous canvis

77

Iniciem aquesta setmana amb pocs núvols i un ambient més fred. Al llarg del matí, aniran creuant bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel enterbolit. Més núvols de cara a la tarda, però sense precipitacions. Pel que fa a la temperatura continuarà suau amb valors màxims entre els 17 i 20ºC. Per tant, la sensació serà força primaveral a les hores centrals del dia.

Demà dimarts, canvia el temps. Durant el matí augment de la nuvolositat i serà a partir de la tarda i vespre quan poden arribar alguns ruixats o plugims a la Catalunya Central. Més probables al Solsonès i en conjunt de caràcter feble. Baixada clara dels termòmetres, demà l’ambient tornarà a ser fresc, amb màximes al voltant dels 15ºC.

De cara als pròxims dies, no acabarà de fer net. Dimecres i dijous inestabilitat, amb precipitacions que reapareixeran a la Catalunya Central, de forma irregular. I si anem més enllà, sembla que una glopada d’aire fred polar ens visitaria a partir de divendres. La temperatura anirà baixant al llarg de la setmana i tornarà l’ambient hivernal.