Jornada amb poques estones de sol

78

Estrenem aquest divendres amb núvols i poc fred. Avui serà una jornada marcada per la nuvolositat abundant però sense pluges. Al llarg del matí podem tenir algunes clarianes o ullades de sol, però en conjunt el cel estarà tapat durant gairebé tot el dia. Pel que fa al vent, el gregal bufarà amb ratxes moderades i accentuarà la sensació de fresca. Malgrat tot, la temperatura màxima pujarà lleugerament, amb valors entre els 14ºC i 17C.

Demà dissabte, petit canvi de temps. Cel cobert de núvols des de bon matí, però encara sense precipitacions durant la primera meitat del dia. Serà a la tarda, quan una línia de pluges pot creuar la Catalunya Central i afectar qualsevol punt. Acumulacions poc destacables entre els 2 i 5mm. Vent agregalat que continuarà bufant amb ratxes moderades i ambient més aviat hivernal el de demà, amb valors màxims entre els 10 i 13ºC.

De cara als pròxims dies, millora en el temps. Acabarem la setmana amb un diumenge més tranquil, sense risc de pluja i amb més estones de sol. La setmana que ve també començaria amb un temps estable i amb poques complicacions pel que fa al temps. Tot plegat, amb uns termòmetres que pujaran i s’acostaran als 17/18ºC.