Més estones de sol durant aquest dimecres

73

Iniciem aquest dimecres amb força fred, la temperatura ha baixat i cal abrigar-se durant les primeres hores del dia. Això sí, avui la notícia és el cel clar, sense núvols i, per tant, s’espera un matí amb el sol com a protagonista. Serà a la tarda quan arribaran alguns núvols poc importants des del sud, que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. No s’esperen precipitacions. Pel que fa a la temperatura diürna, es mantindrà sense canvis. L’ambient continuarà sent fresc per l’època de l’any, amb màximes entre els 11ºC i 13ºC.

Demà dijous, augment de la nuvolositat. Núvols que aniran en augment i deixaran el cel força ennuvolat durant tota la jornada. No es preveuen pluges. Tot plegat, amb una temperatura que pujarà, i ho farà tant la mínima com la màxima. Valors al migdia que es podran acostar als 15ºC.

De cara als pròxims dies, no s’espera cap canvi de temps important. La nuvolositat tornarà a ser força abundant, amb el cel mig ennuvolat però en principi sense precipitacions durant el cap de setmana. Els termòmetres pujaran lleugerament amb màximes que ja superaran els 15ºC durant el cap de setmana.