A Cobert” l’espai d’art contemporani de Moià, estrenat a principis d’any, comença amb una bona rebuda de les seves propostes culturals. A punt d’arribar al primer trimestre de vida A Cobert ha aconseguit captar l’interès dels veïns de la comarca. Ha estat gràcies a activitats que ha servit d’altaveu per propostes culturals amb una perspectiva feminista i posant sobre la taula debats com: l’abús de l’alcohol en l’oci o l’accés del consum de carn en la nostra societat. Tot i estar satisfets amb la bona acollida al Moianès, Nerea Campo, directora d’A Cobert, explicava amb quines problemàtiques s’han trobat.

Per altra banda, tot i mantenir una bona relació amb l’ajuntament de Moià, que pot donar fruit a futures col·laboracions, també han vist que iniciatives emergents de petit format, com A Cobert, no obtenen resguard d’institucions com la Generalitat o Diputació.

La següent proposta d’A Cobert serà aquest divendres a les set de la tarda amb la projecció de “Miss Universo”, una proposta de videoart Estrenada al Festival de Cap-roig de l’artista Juana Dolores