Es manté l’ambient poc primaveral

84

Comencem aquest dimarts amb més fred que els darrers dies i un cel força ennuvolat. Durant el matí els núvols seran compactes i fins i tot no es descarta alguna gotellada o plugim al llarg d’aquest matí, principalment al Bages i Moianès. A partir del migdia i sobretot durant la tarda, s’obriran clarianes i el sol s’imposarà, amb tan sols alguns núvols residuals. Tot plegat, amb un lleuger repunt de la temperatura màxima. Malgrat tot, la sensació encara serà de fresca o fred, amb valors que es mouran entre els 10 i 12ºC.

Demà dimecres, temps més estable. Matí assolellat i núvols que aniran avançant de sud a nord a partir del migdia i deixaran el cel variable. No s’esperen precipitacions. Termòmetres que pujaran lleugerament, amb màximes entre els 11 i 14ºC.

De cara als pròxims dies, incertesa. Dijous tornarà a ser una jornada més ennuvolada i amb risc d’alguns ruixats febles, però a partir del cap de setmana sembla que el temps tornaria a ser més estable. Amb tot, la temperatura anirà pujant a poc a poc i l’ambient es tornarà menys hivernal.