Seguim una jornada més amb la mateixa tònica de temps

76

Iniciem aquest divendres amb pocs canvis pel que fa al temps. Seguim amb aquesta situació de gregal que ens porta nuvolositat i alguns ruixats dispersos, que estan afectant ara mateix alguns punts de la Catalunya Central. Precipitacions que són febles i que poden anar caient al llarg del matí, amb acumulacions poc destacables. A la tarda, tindran tendència a desaparèixer. Pel que fa al vent agregalat, bufarà amb cops moderats i accentuarà la sensació de fresca. Tornarem a tenir un migdia fresc amb màximes entre els 11ºC i 15ºC.

Demà dissabte petita treva. Cel variable i amb més estones de sol durant el migdia. Així i tot no es descarta algun ruixat de tarda a la comarca del Solsonès. Malgrat tenir més clarianes, la temperatura continuarà baixant, amb valors màxims entre els 10ºC i 13ºC.

De cara als pròxims dies, sembla que la primavera es resisteix arribar. Diumenge aguantarà durant el matí, però serà a la tarda quan els ruixats tornaran a guanyar terreny. La setmana vinent començaria amb la mateixa tònica de temps; núvols, algunes precipitacions i vent de llevant. Amb tot, els termòmetres seguiran sota la mitjana, amb un ambient fresc per ser finals de març.