L’espai d’Art Rural de Cal Ros de Monistrol de Calders, comença la temporada d’exposicions del 2022 amb Catarsi Feminista, un projecte fotogràfic nascut a les xarxes socials. Catarsi Feminista és un projecte de fotografia crítica feminista, que vol donar visibilitat a la diversitat de cossos que no són normatius. A partir d’un treball creatiu, amb sessions de fotos de diferents dones i persones no binàries desconegudes, es vol assenyalar la imposició d’unes normals corporals i la impossibilitat de complir-les, Amaia Txabarri és la directora creativa de Catarsi Feminista.

L’exposició, la primera en un espai físic, d’aquest projecte compta amb les fotògrafes Marta Ochoa, Laia Tomàs i Itziar Bastarrika. Aquest dissabte a les sis de la tarda es farà la presentació amb la presència de Txabarri i Ochoa. A més a més de l’exposició fotogràfica, es projectarà un reportatge del següent projecte de Catarsi feminista on es podrà copsar el procés creatiu. Aquest segon projecte està fet amb dones rellevants del sector cultural d’Euskadi. 

L’exposició serà present a Cal Ros fins al 27 de març. Aquesta exposició obra la temporada 2022 de l’Espai d’Art rural de Monistrol de Calders.