Cel tapat amb algunes clarianes durant la tarda

89

Comencem aquest dijous amb nuvolositat compacta. Durant el matí els núvols seran els protagonistes i deixaran el cel tapat arreu. En conjunt no s’esperen precipitacions, si bé no es descarta alguna gotellada al sector nord de la Catalunya Central. A partir del migdia, s’obriran algunes clarianes i tindrem més ullades de sol. Tot plegat, amb unes temperatures màximes sense canvis, amb valors entre els 10 i 14ºC.

Demà divendres, tindrem un nou canvi de temps. Durant el matí, els núvols seran abundants, però serà a partir de la tarda i vespre, quan una línia de ruixats associats a un front avançarà d’oest a est i deixarà precipitacions a qualsevol punt. Pluges que podrien deixar registres entre els 5 i 10mm. Amb tot, la temperatura diürna baixarà lleugerament, amb un ambient força fresc durant tota la jornada.

De cara als pròxims dies, el front s’allunyarà dissabte i s’aniran obrint clarianes amb el pas de les hores, tot i que i no es descarten encara alguns ruixats. Diumenge temps més tranquil, amb el cel mig ennuvolat i termòmetres sense canvis, amb fresca o fred. Veurem si de cara a la setmana vinent una profunda pertorbació ens porta una situació de pluges més importants.