Variabilitat amb risc d’alguns ruixats de caràcter feble

86

Comencem la setmana amb el cel cobert de núvols i sensació de fred. De fet, avui s’espera una altra jornada amb nuvolositat abundant però amb poques precipitacions. Durant el dia es pot escapar algun ruixat de caràcter feble, alguna gotellada, però seran fenòmens poc destacables. Cota de neu de 1200msnm i temperatures d’hivern; caldrà abrigar-se ja que s’esperen valors màxims, al migdia, entre els 8 i 11ºC.

Demà dimarts, ens passa un front més actiu. Cel rúfol des de bon matí i pluges que aniran avançant d’oest a est a partir del migdia i primeres hores de la tarda. Podran afectar qualsevol punt de la Catalunya Central i a diferència d’avui, poden ser una mica més importants i acumular al voltant de 5 mm. La cota de neu seguirà als 1200msnm i els termòmetres no variaran, seguirà aquest ambient hivernal.

De cara als pròxims dies, no acabarà de fer net. Els núvols seran abundants i els ruixats continuaran apareixent els dies vinents; de forma irregular, durant les tardes i en cap cas deixaran quantitats abundants. Mercuri amb tendència a pujar fins dijous per tornar a descendir a partir de divendres i el cap de setmana. Ho anirem seguint!