Temps insegur amb alguns ruixats

83

Iniciem el divendres amb el cel mig ennuvolat o cobert. Aquests núvols s’aniran trencant amb el pas de les hores, però de cara a la tarda en tornaran a créixer. Tot plegat, serà a partir del migdia i tarda quan s’esperen alguns ruixats al sector est de la Catalunya Central, sobretot a la comarca del Moianès. Les temperatures es mantindran sense grans variacions, amb un descens marcat del mercuri a les últimes hores del dia.

Demà dissabte, tindrem una jornada insegura. Al matí, el temps aguantarà amb cel variable però sense precipitacions. A partir del migdia i tarda, les nuvolades seran més compactes i els xàfecs podran descarregar a qualsevol punt de la Catalunya Central, amb més intensitat al sector nord. Cota de neu que baixarà fins als 1200 msnm i notable descens dels termòmetres, ambient d’hivern amb màximes al voltant dels 10ºC.

De cara als pròxims dies, variabilitat. Temps canviant, amb alguns ruixats que apareixeran durant la tarda del diumenge. No seran tan extensos com els de dissabte i es quedaran més restringits al sector nord. Amb tot, la temperatura es mantindrà a la banda baixa fins ben entrada la setmana vinent .