Moià veurà ampliada la comissaria compartida dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local. Fet que permetrà doblar el nombre d’agents dels Mossos al Moianès i garantir servei 24 hores al dia. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, signen un conveni de col·laboració per a l’ampliació de la Comissaria de Mossos d’Esquadra. El Departament d’Interior assumirà el cost de les obres, de 180.000 euros. Elena valorava positivament el treball conjunt entre policia local i Mossos d’Esquadra fet a la capital del Moianès des del 2017.

Un cop acabada aquesta ampliació el Moianès podrà disposar de més efectius de Mossos d’Esquadra, passant d’11 agents a 22, i aconseguirà un servei policial de 24 hores al dia. 

Si el calendari de treballs es compleix, la comissaria reformada hauria d’estar operativa a la primavera del 2023. Dionís Guiteras, alcalde de Moià valorava positivament l’anunci del conseller.

La comissaria compartida de policia local i Mossos d’Esquadra ocuparà els baixos de l’ajuntament de Moià i passarà de 113 a 198 metres quadrats.