Dijous tranquil amb l’arribada de núvols de cara a la tarda

84

Iniciem aquest dijous amb un temps més estable. Ara mateix la temperatura és una mica més baixa que ahir i tenim alguns bancs de boira locals. Avui, però s’espera una jornada tranquil·la, amb moltes estones de sol i bandes de núvols prims que arribaran de cara a la tarda per l’oest. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis, amb valors entre els 14 i 16ºC.
Demà divendres, jornada marcada per la nuvolositat. El cel estarà cobert durant gran part del dia, si bé es poden obrir algunes clarianes durant el migdia. No es descarta algun ruixat de caràcter feble, que pugui descarregar de cara a la tarda a la comarca del Moianès. Pel que fa als termòmetres, poques variacions respecte avui, amb un ambient fresc a les hores centrals del dia.
De cara als pròxims dies, variabilitat. Temps canviant amb algunes precipitacions durant el cap de setmana. Més probables el diumenge i concentrades principalment al sector est de la Catalunya Central. Baixada contundent del mercuri i la cota de neu, amb màximes al voltant dels 10ºC i neu que podria aparèixer a partir dels 1100msnm.