S’inestabilitza el temps

82

Comencem aquest dimecres amb nuvolositat abundant i poc fred. Avui un front atlàntic s’aproximarà i això es traduirà amb un temps més inestable. Tot plegat, s’espera una jornada amb força núvols i algunes precipitacions, que poden caure a partir de la tarda i sobretot de cara al vespre. Principalment s’esperen al nord de la Catalunya Central i amb quantitats poc destacables. Cota de neu a 1600 msnm. Amb tot, es notarà un descens important del mercuri i l’ambient serà més fresc durant les hores centrals del dia.
Demà dijous, situació més tranquil·la. Durant el matí, el sol s’imposarà arreu i a partir del migdia arribaran més núvols que deixaran el cel mig ennuvolat. No s’esperen precipitacions. Pel que fa a la temperatura, es mantindrà sense canvis amb valors màxims entre els 12 i 15ºC
De cara als pròxims dies, haurem d’estar pendents de com se situa finalment una baixa al mediterrani. Ara per ara, s’espera un cap de setmana força inestable. Nuvolositat compacta i algunes pluges, que no seran continuades ni molt abundants, però que poden fer acte de presència durant el divendres i sobretot dissabte. La cota de neu se situarà al voltant dels 1000 msnm i la temperatura baixarà notablement, amb un retorn de l’hivern durant els dies que venen.