Comencem la jornada amb alguns núvols i poc fred, les temperatures són superiors als 0ºC a tota la Catalunya Central. La nuvolositat ha anat en augment i avui s’espera un dia amb intervals de núvols que deixaran el cel mig ennuvolat des de bon matí. No s’esperen precipitacions. De cara al migdia, alguns d’ells es trencaran i tindrem més estones de sol. Amb tot, les temperatures màximes poden baixar uns 3ºC respecte ahir, amb un ambient menys suau a les hores centrals del dia. Valors que es quedaran per sota dels 15ºC.

Demà dissabte, seguirem amb la mateixa tònica de temps. Núvols baixos durant el matí i més estones de sol durant la tarda. Pel que fa als termòmetres encara recularan més i els valors màxims se situaran entre els 10 i 13ºC. Tornarà la sensació d’hivern!

De cara als pròxims dies, poques novetats. El cel es mantindrà variable, però de moment no es veu cap episodi clar de precipitacions. Les temperatures tendiran a pujar a poc a poc i a partir de dilluns el temps tornarà a ser gairebé primaveral.