Continuem amb estabilitat atmosfèrica

91

Iniciem una jornada més amb la mateixa tònica de temps que els darrers dies. De bon matí fa fred i cal abrigar-se, amb glaçades força generals, però al migdia el sol farà repuntar els termòmetres i l’ambient serà més suau. S’esperen valors màxims similars als d’ahir, entre els 15 i 17ºC.  Amb tot, el sol serà el protagonista durant gran part del dia, si bé cap a la tarda i vespre poden arribar núvols alts i prims i deixar el cel més enterbolit.

Demà dijous, l’arribada de més núvols per l’oest deixaran el cel variable durant tot el dia. No s’esperen precipitacions. Al matí, aquesta nuvolositat pot ser més compacta i això evitarà que la temperatura nocturna baixi tant com els darrers dies. Per altra banda, la suavitat tèrmica continuarà durant les hores centrals del dia.

De cara als pròxims dies, divendres s’inestabilitzarà una mica el temps. Jornada més ennuvolada, on fins i tot és podran escapar alguns ruixats febles. Fenòmens en principi molt anecdòtics i poc importants. El més destacat serà el descens del mercuri amb un ambient més fred i més normal per aquestes dates. El cap de setmana, el temps milloraria.