Augment de la nuvolositat per l’arribada d’un front

138

Comencem la jornada amb menys fred. L’arribada de núvols per l’oest no han permès que la temperatura nocturna baixés tant. I aquesta serà la tònica del dia, pas de núvols d’oest a est que deixaran el cel mig ennuvolat. No es descarta algun ruixat feble a la comarca del Moianès o nord de la Catalunya Central de cara al vespre. Les temperatures màximes no experimentaran grans canvis, i encara es mouran entre els 12ºC i els 16ºC.

Demà dissabte tindrem novament un dia insegur. Nuvolositat des de bon matí que s’anirà fent més compacta i deixarà el cel cobert durant la tarda. Serà a la tarda quan es podran escapar alguns ruixats dispersos més probables al Bages i Moianès. En tot cas, fenòmens anecdòtics, poc destacables i amb una cota de neu de 1600msnm. Temperatures màximes a la baixa amb sensació de fresca durant el dia.

De cara als pròxims dies, ens continuaran creuant fronts atlàntics que deixaran un temps més canviant. En general, amb força nuvolositat i precipitacions poc destacables. Amb tot, les temperatures màximes quedaran més frenades. Ho anirem seguint!