Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Sant Quirze Safaja construirà un Pumptrack al costat de l’escola del poble.

Sant Quirze de Safaja construirà aquest primer semestre del 2022 un Pumptrack, un circuit per a bicicletes i patins. Serà la primera pedra d’un projecte més ambiciós, que pretén dotar de diferents equipaments esportius i espais verds l’esplanada que separa l’escola de Sant Quirze del poble. De fet, l’ajuntament de Sant Quirze està pendent de l’arribada dels permisos de l’Agènica Catalana de l’Aigua per executar ja el projecte. Un cop arribin aquests permisos l’obra podria estar acabada en un mes. Aitor Guiteras, regidor de joventut de Sant Quirze explicava les característiques d’aquest circuit.

El Pumptrack és el primer d’una sèrie d’equipaments esportius, zones verdes i recintes de lleure que ha projectat l’ajuntament per unir el poble amb l’escola, que actualment es troba aïllada del nucli urbà.

El Pumptrack surt com a resultat de les peticions del jovent del poble de tenir equipaments per a fer activitats esportives a prop de casa. El circuit tindrà un cost aproximant de 48.000 Euros, que assumirà íntegrament l’ajuntament de Sant Quirze amb fons propis.