L’empresa que havia d’ampliar el Pavelló Rafa Martínez no presenta els papers i la licitació queda deserta

153

Els residents de Cal Jorba de Santpedor que venen de la residència vella pagaran el mateix que ho feien abans del canvi. Ho ha explicat la regidora d’acció social, Laura Tarradellas, durant el ple municipal de febrer.

Durant el ple també es va saber que l’empresa que havia de construir l’ampliació del Pavelló Rafa Martínez de Santpedor no ha presentat els papers i la licitació ha acabat quedant deserta.

Solid Building SL va ser l’única empresa que s’hi va presentar i no haver donat els papers per començar l’obra ha acabat deixant sense concessionària l’obra. L’empresa ara haurà de pagar un 3% del pressupost de la construcció, uns 34.000 euros, i se li obrirà un expedient a l’Ajuntament. El cas és que és la mateixa empresa encarregada de fer la segona fase de l’obra de Cal Clarassó.

El procés de deixar deserta la licitació i multar l’empresa havia d’aprovar-se en ple i tots els grups van votar-hi a favor. Des de la CUP, Aniol Vila ha lamentat la falta de compromís i ironitzava amb la sanció econòmica.

Per part de Progrés Municipal, Jasmina Font ha sigut més breu.

I Xavier León, de Santpedor en Comú Podem ha demanat que el temps d’espera fins a la propera licitació no s’allargui gaire.

El ple també ha aprovat les tarifes de taxi per aquest 2022. La baixada de bandera dels viatges urbans costarà 2,5 euros les nits i els festius i 2,30 entre setmana. Pel que fa als interurbans 6,20 les nits i els festius i 6,70 entre setmana.