Una vuitantena de persones es reuneixen en assemblea a Moià per donar suport a la Berta, una moianesa encausada pels tallar les vies de l’AVE a Girona durant el 1r aniversari de l’1-O. La Berta va ser una del centenar de persones que va tallar les vies de l’AVE a Girona durant el primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. Ara s’enfronta a quatre anys de presó amb 3 encausats més. Ahir a Moià, a l’Auditori Sant Josep, una vuitantena de veïns es van reunir en una primera assemblea per organitzar una mobilització per rebutjar el procés obert contra la Berta, ella mateixa explicava perquè activen ara el grup de suport a Moià. 

El procés contra els encausats per tallar l’AVE a Girona ha passat per diferents fases. On s’han arxivat causes mentre d’altres encausats han vist que el procés judicial tirava endavant.

La Berta serà jutjada a Girona el 10 de març. Des del grup de suport a la Berta animen als veïns de Moià a organitzar-se, firmar un manifest de rebuig a la repressió que representa aquest procés judicial i manifestar-se a Girona el pròxim 26 de febrer.