Sant Vicenç de Castellet tria la millora d’una aula del Niu, l’enllumenat d’accés a la Balconada i un mural per a la façana de la Tèxtil Montserrat, com a idees guanyadores dels pressupostos participatius.

Prop de 400 veïns i veïnes han participat de les votacions durant les dues darreres setmanes. Amb aquests nous projectes l’Ajuntament ha destinat un total de 30.000 euros als pressupostos participatius d’aquest any i, finalment, es podran fer realitat les tres propostes més votades. Les obres a la llar d’infants han sumat 145 vots per un total de 12.000 euros, l’enllumenat de les escales del carrer Osona a la pujada de la Balconada amb un cost de 8.500 euros (118 vots) i la pintura d’un mural a la façana de l’antiga Tèxtil Montserrat que ha comptat amb 114 suports i té un pressupost de 6.000 euros. 

La resta d’idees votades han estat la senyalització de dos passos de vianants, l’estructura multijoc per al parc infantil de la plaça del Pi, l’adequació de la portada d’entrada de la plaça del Pi, la vorera per a vianants al carrer Sant Joan de Dalt i l’adquisició d’un escenari mòbil.

D’aquestes votacions 240 han estat a través d’internet i un total de 156 vots s’han fet a través de l’OAC i de l’estand que es va habilitar en el marc de la Fira del Vapor.