La 3a Fira del Caçador de Sant Fruitós es converteix en un acte molt emotiu

105
Imatge: Aura Tomasa. Col·laboració amb Manresainfo.

AURA TOMASA/NACIÓ MANRESA. – El municipi s’ha retrobat durant la jornada de diumenge amb la 3a Fira del Caçador, una fira molt emotiva pel memorial Sergi Melero Rodríguez.

Enguany, la 3a Fira del Caçador de Sant Fruitós de Bages ha anat dedicada a la caça menor. La jornada d’aquest diumenge ha comptat amb exposició de gossos, recorregut de caça, concursos, demostracions i fira de productes de caça, entre d’altres activitats.

Des de primera hora del matí s’ha gaudit del recorregut de caça i del tir amb arc. A més, en aquesta edició, un acte molt emotiu ha estat la caça pràctica amb gossos de mostra. Sergi Melero Rodríguez, un jove que va perdre la vida en un accident de trànsit l’octubre de 2015, en la primera edició de la Fira del Caçador, ell i el seu gos Roko, van quedar primers en la classificació d’aquesta prova i, en la segona edició, van obtenir el tercer premi. Per aquest motiu, aquest matí s’ha fet el primer memorial en el seu honor, on també hi ha assistit la seva família.

Paral·lelament, s’ha celebrat l’exhibició de gossos d’habilitat, una de les proves organitzada per Els Tres Pins. A continuació, a la Plaça Alfred Figueres s’ha fet l’exhibició d’àligues, acompanyada d’una prova de vol. A més, durant tot el mati, s’ha gaudit del tir amb aire comprimit i la prova de rescat.

El dinar i l’entrega de premis han donat per finalitzada aquesta edició amb un reconeixement especial a les dones i els joves per tal d’animar-los a participar en les properes edicions.

Imatge. Aura Tomasa