Una obertura no controlada d’una olla de pressió a la Fàbrica de Caldos Aneto d’Artés causa un ferit greu i un altre de menys greu. Els dos treballadors han estat traslladats a l’hospital de la Vall d’Hebron

Aquest dilluns al vespre dos treballadors de la fàbrica Aneto han resultat ferits per un accident que encara s’està investigant. L’obertura sobtada d’una Olla de pressió ha causat ferides a les extremitats superiors i a la cara de dos treballadors. Quatre dotacions del Servei d’Emergències mèdiques s’han desplaçat fins a la fàbrica i han traslladat els ferits a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, centre on hi ha la Unitat Especial de Cremats de la demarcació de Barcelona.

Al lloc dels fets s’han desplaçat una dotació del cos de bombers per assegurar que no hi havia risc d’explosió a la zona del sinistre. Per la seva banda el cos de Mossos d’Esquadra amb el suport de la policia local d’Artés han començat una investigació de les causes de l’accident. En un primer moment s’ha especulat amb una possible explosió de l’olla, tot i que pren força la possibilitat d’una obertura descontrolada que ha causat la precipitació de vapor i aigua sobre els ferits.