Valentí Gubianas escalfa motors per la festa major d’hivern de Sant Vicenç amb un mural de 161 m2

218
Mural de Valentí Gubianas a Sant Vicenç de Castellet a la plaça 11 de Setembre.

Ja fa una setmana que l’il·lustrador bagenc està treballant en el dibuix que tindrà finalitzat el 22 de gener. L’obra serà a la façana l’antiga nau Tèxtil Montserrat, ara seu d’entitats

La nau té un passat industrial i des de fa més d’una dècada és la seu de diferents entitats del municipi. Això sí, no serà la primera vegada que Gubianas té per davant un projecte d’aquestes magnituds. Entitats com els Gegants i Nans de Sallent o la façana del teatre de Navàs, són alguns dels projectes que ja tenen la seva firma al Bages. En el cas de Sant Vicenç, és una de les façanes principals de la plaça de l’Onze de Setembre, on també hi ha l’escola pública Sant Vicenç. En aquest nou mural, hi haurà un homenatge a les entitats del poble, tal com ho explica el mateix Gubianas. 

El mural encara està a mig fer, és per això que a última hora hi podria haver alguna modificació. 

El que sí que es veurà de manera molt clara serà les entiats del poble com són: Els gegants, el Ball de Gitanes, els Tres Tombs i les caramelles seran els principals protagonistes.

L’obra va ser un dels diferents projectes guanyadors dels últims pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Vicenç.