El Consell Comarcal del Moianès es mostra satisfet per l’inici del projecte de reforma d’un nou tram de la C-59 per part de la Generalitat. Des del consell valoren positivament que el departament de Territori escolti les demandes fetes des de la comarca. La Generalitat calcula començar el projecte de millora del tram de la C-59 entre Moià i Sant Feliu de Codines l’estiu del 2022. Paral·lelament, el departament ha anunciat que ha començat un estudi per arreglar el tram entre Moià i Santa Maria d’Oló, és a dir la connexió de la capital de la comarca amb l’Eix transversal. Ramon Vilar, President del Consell Comarcal, en declaracions a La Central, valorava positivament que s’escoltin les peticions del territori fetes durant el procés participatiu del tram entre Moià i Sant Feliu.

Vilar ha agraït el paper de la plataforma ciutadana C59 Segura que ha permès tant incloure millores en el tram entre Moià i Sant Feliu com poder encetar ara un nou projecte per reparar el tram entre Moià i la C-25. 

Des del Consell Comarcal esperen que en aquesta segona fase es repeteixi el format a l’hora d’elaborar el projecte i que es pugui repetir el procés participatiu amb els ajuntaments del territori i la Plataforma C 59 Segura.

El President del Consell Comarcal va ser aquest dilluns a la Central d’Ona Bages i Ona Moianès per parlar de la reforma de la C-59.

http://https://www.ivoox.com/entrevista-a-ramon-vilar-20-12-2021-audios-mp3_rf_79828582_1.html