Unes 150 persones participen en la cursa de muntanya dominada per corredors de l’Escola de Trail del Moianès en totes les categories. El Centre Excursionista de Castellterçol va poder recuperar la seva festa de l’esport després de la pandèmia, carreres per diversos nivells i una caminada popular van servir per gaudir de la natura en família pels entorns del poble. Ple que fa a la part més competitiva va destacar l’Escola de Trail del Moianès. De fet, els guanyadors de la prova de 12 km van ser  els joves Biel Sagués i Jan Castillo que van entrat junts a meta. Els dos joves locals, de categoria cadet i juvenil, han fet un temps de 54 minuts i 25 segons.

La també castellterçolenca Uma Plans, de categoria cadet, ha guanyat la cursa femenina amb un temps d’1 hora i 6 minuts, també per davant dels corredors de categories sèniors. Des de l’organització valoraven positivament el retorn de les curses de muntanya a la comarca, Xavi Franc és membre del CEC.

Amb l’Enric Race es tanca la temporada de curses de muntanya del moianès per aquest 2021, ara tocarà esperar fins a principis de gener quan l’emblemàtica 2 Turons de Moià doni la benvinguda a la temporada 2022.