Dos bagencs i un vilanoví creen una empresa de productes ecològics

152

La navassenca Gemma Vilalta, Francesc Trias, de Gaià, i Toni Jansà, de Vilanova i la Geltrú, han creat l’empresa Ecological Online and Events SL. Es tracta d’una associació que ha creat el producte Ecological Box, una caixa de fusta que serveix fer un pícnic ecològic i gurmet per a dues persones o bé per fer un regal.

La presentació va tenir lloc al Restaurant de Gaià, propr de Navàs acompanyada d’una degustació dels productes que formen part del kit a càrrec de proveïdors i productors. La caixa conté cava, embotit de Gaià, pernil d’aglà, oli d’oliva, paté de tomàquet, pa torrat, postres de músic i vi dolç, entre d’altres, tot amb segell ecològic i de proximitat. Ho explica la Gemma Vilalta.

Vilata, enginyera electrònica, Trias, soci del Restaurant Gaià, i Jansà, agent de viatges jubilat i propietari de l’agència de viatges Jayro Grupo, de Vilanova i la Geltrú, i ara accionista i assessor de la nova empresa Ecological Online and Events SL, han coincidit amb l’objectiu comú de convertir-se en «una font alternativa i formar part de l’engranatge dels productes ecològics. Toni Jansà és un dels socis.

De moment, ja han fet contactes per poder oferir el seu projecte a «Puigcerdà, Màlaga, la Costa Brava, i fins i tot a Alemanya i Itàlia»