El Baxi Manresa va aconseguir la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa després de superar el Coosur Betis en la tercera jornada de la competició (64-106). Els manresans van fer un partit molt solvent des de l’inici i va controlar el marcador gràcies a una gran defensa i amb un molt bon joc en equip. Els bagencs, que havien començat la temporada amb dues derrotes i algun dubte quan al joc col·lectiu, van dissipar-ho amb aquest triomf solvent que va tenir en Chima Moneke al seu referent numèric amb 18 punts i 28 de valorció. 

El Baxi Manresa va començar molt concentrat i encertat. Els manresans van dur el ritme d’entrada, buscant ràpides transicions i fent moure la defensa bètica per trobar bones situacions de tir. D’altra banda, l’equip estava molt concentrat en defensa i sense perdre pilotes. Amb tot, va poder controlar el ritme i el marcador amb també bon encert ofensiu. (14-30,1q).

Si el primer quart ja va ser perfecte pels manresans, el segon des de l’inici no va ser menys. El Baxi va superar en totes les facetes del joc als sevillans, especialment en defensa, controlant el ritme en atac i carregant molt bé el rebot ofensiu. Es podria dir que el Betis estava anul·lat. És cert però que l’atac local va millorar en el tram final del quart i el Manresa va perdre fluïdesa ofensiva. Amb tot, va aconseguir retallar diferències abans del descans. (38-51,2q).

El partit era totalment diferent de l’inici del tercer quart. Al Manresa li costava més anotar, pel bon fer de la defensa bètica. Afortunadament, els sevillans no estaven molt inspirats en atac i es mantenien les diferències en favor dels visitants. Malgrat tot, els manresans van reconduir la situació i amb un gran joc sense pilota, a més de recuperar el to defensiu, l’equip mantenia un avantatge còmode abans de l’últim quart (54-76,3q). 

Els manresans van sortir amb la mentalitat adequada a l’últim quart i van saber mantenir la diferència sense abaixar el pistó de la intensitat malgrat la diferència a favor.