El Raval d’Avinyó torna a ser transitable pels vehicles

239
El carrer Raval obert al trànsit - Foto: Ajuntament d'Avinyó
El carrer Raval obert al trànsit - Foto: Ajuntament d'Avinyó

Després de mig any de treballs de millora i urbanització d’aquesta part del poble.  

Les obres es van posar en marxa a finals de febrer amb l’objectiu d’implementar serveis bàsics al Raval d’Avinyó. L’actuació ha permès pavimentar aquest tram de carrer a més de dotar-lo de xarxa de sanejament i renovar la xarxa d’abastament d’aigua potable, que era d’un diàmetre insuficient. Aquesta obra dona continuïtat als treballs d’urbanització del barri del Raval, tant pel que fa a la calçada pel pas de vehicles com les voreres destinades als vianants. També s’ha actuat en la millora i la renovació de l’enllumenat públic.

L’actuació s’ha dut a terme entre la part final del carrer Raval i l’inici del tram que es troba dins el Polígon d’Actuació Urbanística, previst en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal d’Avinyó. Aquest tram, que ha d’enllaçar el polígon amb la carretera de Balsareny, és de competència privada i els treballs s’executaran en una segona fase.

Les obres han anat a càrrec de l’empresa Excavacions Garrigasait S.L. a qui van ser adjudicades, per procediment obert, per un import de gairebé 75.000 euros. Una despesa que ha subvencionat, en la seva totalitat, la Diputació de Barcelona.