Sallent vacuna a menors de 30 anys sense avisar per xarxes socials

244

Salut destina les vacunacions massives a la franja d’edat de majors de 30 anys, encara que tant al matí a Sant Vicenç de Castellet com a la tarda a Manresa i Sallent joves de menys edat han fet la cua per rebre la seva dosi. Per poder frenar-ho s’està valorant canviar l’estratègia.

Pel que fa a Sallent hi va haver algunes discrepàncies. Des de l’equip de govern van penjar a les seves xarxes socials que la vacunació era per majors de 30 anys, però la realitat va ser una altra.

Des de l’oposició consideren que hi ha hagut una falta de comunicació per part de l’Ajuntament i creuen que ha sigut “greu” la situació que s’ha viscut a Sallent. Per la seva banda, l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta assegura que han seguit les pautes que ha marcat Salut i, per tant, es va vacunar a tothom que va anar a sallent.

L’oposició, però, no ho veu això. Des de fem poble, el seu lider Guillem cabra assegura que s’han creat unes desigualtats molt visibles i que s’han distingit entre sallentins de primera i de segona. 

Aixi doncs, Sallent ha administrat al voltant de 400 dosis a tots aquells, de Sallent i les afores, que es van acostar a la Fàbrica Vella.