Tret de sortida a la Universitat Catalana d’Estiu a Manresa

203

L’acte inaugural de la tercera edició de la Universitat Catalana d’Estiu a Manresa, al saló d’actes de l’institut Lluís de Peguera, ha donat inici aquest dijous a tres dies de reflexió sobre els drets individuals i col·lectius i el paper garant dels organismes europeus i internacionals.

Les jornades comptaran amb la participació com a convidats de destacats experts, acadèmics i advocats catalans que analitzaran el reconeixement dels drets individuals i col·lectius pels instruments internacionals i europeus i les vies de protecció dels drets humans existents al Consell d’Europa i la Unió Europea. També es tractaran aspectes jurídics de la resposta a la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Les jornades es duran a terme fins dissabte al migdia.

 

Després del parèntesi de l’any passat a causa de la Covid, la Universitat Catalana d’Estiu –  UCE Manresa ha tirat endavant una programació només amb la part acadèmica, sense la vessant festiva que s’havia pogut celebrar en anteriors edicions.

Aquesta edició de la Universitat Catalana d’Estiu de Manresa està organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa i Gest! Associació de professionals sèniors al servei del territori.