350 joves participen de les activitats de l’Estiu Jove’ del Lokal de la Vila de Santpedor

112
Joves participants del torneig de vòlei platja de l'Estiu Jove FOTO: AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Joves participants del torneig de vòlei platja de l'Estiu Jove FOTO: AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

El programa ‘Estiu Jove’ del Lokal de la Vila ha aplegat aquest mes de juliol gairebé 350 adolescents. Tots ells han participat en alguna de les diferents activitats organitzades des d’aquesta entitat municipal de dinamització juvenil.

L’esport ha sigut un dels eixos del programa juvenil. Així, el torneig de futbol i el de vòlei platja han aplegat mitja dotzena d’equips. En el cas del vòlei, els participants comptaven amb l’al·licient afegit de poder-se banyar a les piscines municipals mentre durava la competició. A més, hi ha hagut bàsquet nocturn a la pista d’skate i un torneig de futbol fang.

Esports a banda, també han tingut èxit altres activitats, com els tallers de batuts i gelats, els jocs de taula, el ping-pong, el futbolí, i les projeccions de pel·lícules. Demà divendres serà el torn per una activitat nova: la Gamer Night. Una nit en què els joves jugaran a diferents jocs de vídeo-consola. Pel que fa a la música, el rap i la batalla de galls així com la ‘jam session’ han estat les propostes d’aquesta edició. El concert de joves se celebrarà per la Fira de Sant Miquel.