Artistes compromeses i públic debatran com impulsar la subhasta de l’Associació Contra el Càncer de Manresa per aconseguir més ingressos per lluitar contra la malaltia. 

Ho faran amb la col·laboració d’alumnes de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet que està preparant una trobada entre diferents artistes i públic que puguin aportar idees per millorar la subhasta anual d’obres d’art que fa l’entitat, obrir-la a nous formats i aconseguir més compradors i més ingressos.

El debat, que porta per nom “Molt més que un quadre”, tindrà lloc el proper 14 de maig, a les 6 de la tarda a la sala Plana de l’Om de Manresa on es podrà prendre part en el debat i aportar idees. Les artistes bagenques que hi participaran són Lourdes Fisa, artista visual, la fotògrafa Mercè Rial i la docent Carmina Duran, que va refugiar-se en la pintura durant el seu càncer de pit i en va arribar a publicar un llibre. El director de l’escola Montserrat, Daniel Mauriz diu que volen enfrontar als alumnes de màrqueting en una situació real. 

L’acte estarà dividit en tres blocs: l’art com a teràpia, com transformar les teves vivències i passió en art, i l’art del segle XXI, tendències en auge i digitalització.