El Baxi Manresa va encaixar la segona derrota consecutiva a la pista del Betis (86-70) en un partit on el ritme dels sevillans els ha superat. L’equip manresà ha mostrat una energia baixa durant els tres primers quarts i no ha tingut resposta al plantejament físic que ha proposat el Betis, especialment aprofitant els centímetres dels seus pivots per fer mal a la pintura.

El Betis va dominar el primer quart amb petites diferències a favor. Els dos equips van començar despistats en defensa i prova d’això són les constants cistelles després de portes enrere de l’atacant o bloqueig cecs que s’empassava el defensor. Pel que fa a l’atac, més errors que encerts, especialment en el conjunt manresà que arrossegava els mals percentatges de l’últim partit. (18-13).

L’inici del segon quart no va ser molt millor pel Manresa. El conjunt bagenc estava molt desencertat en els llançaments de dins la pintura o de percentatge alt. Després del temps de mort de Pedro Martínez, primer Mason i Janning, i al final del quart Eatherton, van agafar les regnes de l’atac manresà. Tot i això, l’encert des del triple i el domini en el rebot ofensiu mantenien al conjunt bètic per davant. (45-37).

La dinàmica a l’equip manresà es va mantenir després del descans. La sensació era de falta d’energia i cansament en els jugadors del Baxi. Amb tot, els percentatges en el llançament no milloraven i el Betis seguia controlant el ritme. Tot plegat li va permetre eixamplar la diferència i entrar a l’últim quart amb la sensació de tenir el partit sota control (66-49). 

Pedro Martínez va sortir a l’últim quart amb una defensa caixa i 1, és a dir, defensa zonal però mantenint la individual sobre James Feldeine. Els sevillans van baixar percentatges, però seguien anotant en segones oportunitats gràcies al rebot ofensiu dels seus pivots, més alts i físics que els del Baxi Manresa. L’equip manresà havia millorat en atac, especialment de la mà de Rafa Martínez i els seus triples, però l’intercanvi de cistelles tampoc li servia.