Avinyó convida els estudiants i seves famílies a participar en el nou Consell Educatiu Municipal 

172
Logotip del nou Consell Educatiu Municipal d'Avinyó
Logotip del nou Consell Educatiu Municipal d'Avinyó

El col·lectiu d’alumnes de secundària, batxillerat i postobligatoris, així com les seves famílies han rebut aquests dies una carta del Consell Educatiu Municipal convidant-los a afegir-se al projecte i tenir veu en el nou òrgan participatiu. El Consell Educatiu és un espai de participació, de debat i de connexió amb els agents i els sectors educatius d’Avinyó. El seu objectiu és impulsar i coordinar polítiques educatives en l’àmbit local.

El Plenari és l’òrgan de màxima representació d’aquest nou Consell que compta ja amb 31 membres. Aquests constitueixen l’entitat i representen els diferents àmbits del poble relacionats amb l’educació. A més, s’han concretat unes comissions de treball que són espais per desenvolupar projectes concrets amb la participació dels veïns i habitants d’Avinyó.

Ara, el col·lectiu d’estudiants i el de les seves famílies estan convidats a unir-se al Consell per opinar i participar de forma activa i directe en els diversos temes que afecten l’educació a la població bagenca. Per fer-ho, tothom qui vulgui participar, pot enviar un correu a CEM@avinyo.cat.