El programa que engega aquest divendres 10 de gener a Món Sant Benet és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera adreçada a estudiants de 1r i 2n de batxillerat, amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques.

La 8a edició del programa ha tingut 790 inscripcions de les quals s’han seleccionat els 300 alumnes participants.

8 edicions. 1.625 participants. 300 participants en l’edició 2020 en 12 cursos diferents, amb la novetat de la incorporació d’un nou curs de Ciències de la Terra, en col·laboració amb l’ICTA-UAB. Aquestes són les xifres generals que avalen el Bojos per la Ciència que arrenca el divendres 10 de gener a Món Sant Benet. Es tracta de la 8a edició d’una iniciativa, que impulsà per primera vegada l’any 2013 la Fundació Catalunya La Pedrera, i que té com a objectiu fomentar les vocacions científiques entre els joves de 1r i 2n de batxillerat de tot Catalunya.

Aquesta 8a edició del programa ha tingut molt èxit entre els estudiants: s’han iniciat 820 inscripcions de les quals s’han finalitzat 790. D’aquestes, 300 han estat, finalment, els estudiants seleccionats per participar-hi distribuïts en els 12 cursos existents.