289 sallentins han estat bonificats en la taxa d’escombraries per aportacions a la deixalleria

104

Fins a 289 csallentins i sallentines han estat bonificats en la taxa d’escombraries per aportacions a la Deixalleria. A més, 46 contribuents més han estat bonificats per ser majors de 65 anys amb pensions mínimes

En el cas dels bonificats per l’ús de la Deixalleria, s’arriba a estalviar uns 14€ de la tarifa normal que arriba als 90€. En el cas dels majors de 65 anys representa prop de 30 euros menys a pagar sobre l’impost anual. Una ajuda econòmica per ajudar a les persones amb menys recursos.

Les ordenances municipals de Sallent contemplen diverses bonificacions, una d’elles, la més utilitzada, és per tal de fomentar l’ús de la deixalleria municipal. En aquest sentit des l’Ajuntament s’ha informat a tots els veïns sobre les bonificacions per tal que cada cop ho utilitzin més persones. I així és, ja que l’any 2018 els usuaris que van rebre aquesta bonificació van ser 253, aquest any, han estat 289, 36 bonificats més.

Pel que fa a les bonificacions pels majors de 65 anys, també hi ha hagut   un increment del 2018, on es van bonificar 34 persones, al 2019, amb 12 bonificats més.

Per altra banda des de l’Ajuntament de Sallent també s’insisteix molt als usuaris que utilitzin el servei de recollida de voluminosos, i que no es deixin mobles i electrodomèstics al costat dels contenidors.