25 famílies sallentines reben l’ajuda del SIAF

132

BERTA RUIZ.

Un total de 25 famílies sallentines han estat ateses pel Servei d’Infància, Adolescència i Família (SIAF) de l’Ajuntament de Sallent. A aquesta ajuda hi han accedit els menors que l’han sol·licitat i que han estat derivats en coordinació entre les escoles i els Serveis Socials de l’Ajuntament.

Aquest curs 2015-2016 han participat uns 35 nens i nenes d’entre 6 i 16 anys, els quals han pogut accedir a diferents aules d’estudi, que són per a nens de primària i ESO. A més, a l’Escola Municipal de Música, hi ha hagut activitats lúdiques mitjançant tallers amb l’objectiu de millorar la socialització dels nens. En aquests tallers també hi ha tingut presència l’esport, i és que un dia a la setmana han anat al Pavelló Municipal d’esports per practicar diferents activitats amb monitors especialitzats.

Els infants i adolescents, també han participat en activitats com per exemple, l’encesa de llums de Nadal a la vila, la cantata “Queralt somiatruites” a la Biblioteca municipal, al teatre Kursaal i finalment a l’enremada del carrer Cós.

La funció del SIAF, doncs, és el d’ajudar i fer un seguiment de les famílies a través d’unes tertúlies en les quals es comparteixen experiències. Al setembre es reobrirà el servei després de l’horari escolar, és a dir, de les 17h fins les 19h, al c/Pont, 2 -l’antic Cal Rovira- de Sallent.

Tots els sallentins interessats en sol·licitar l’ajuda, s’hauran de dirigir a les oficines municipals.