Imatge de l'Ajuntament de SVC

El Programa “Escolar de Llet” arriba a l’escola bressol ‘El Niu’ de Sant Vicenç de Castellet. L’objectiu del projecte és que els més petits tinguin una dieta equilibrada seguida d’uns hàbits saludables.

Els diferents tallers que s’imparteixen estan dirigits a centres educatius i explotacions agrícoles i ramaderes que fan fruita, hortalisses i llet. Diferents centres educatius participen en l’aplicació de les mesures d’acompanyament dels programes escolars. A tot això el programa ofereix el lliurament de 10 racions de llet sencera a raó d’una ració màxima de 210 g/nen/a. 

De fet, la directora del NIU, Elisabet Estella, diu que és la primera vegada que l’escola formava part d’un projecte que venia des de la Generalitat però ho han fet per “seguir uns hàbits i també fer-ho de manera sostenible”.  

Es vol donar a conèixer el paper de la llet com a aliment important dins d’una alimentació variada i saludable, i de les seves propietats nutricionals.